Skip to main content

Onze visie

Verzekeren zit ons in het bloed.

Reeds op 10 augustus 1910 werd Henri Claeys plaatselijk agent van de “Assurantie van de Belgische Boerenbond” in Izegem. Op 31 december 1931 neemt de zoon Camiel Claeys het roer over. Door zijn groot sociaal dienstbetoon komt het verzekeringskantoor tot grote bloei. Op 1 januari 1962 treedt aan nieuwe generatie aan : zonen Jozef en Marcel Claeys.

Marcel Claeys verhuist naar Passendale en neemt op 1 januari 1970 ABB-verzekeringen over van Omer Nollet. Sedert december 1991 staan Joost Claeys en zijn echtgenote Annelies Clauw in voor de verzekeringen in Passendale. Het werkgebied wordt in juni 1999 vergroot met de overname van het kantoor Vynckier in Dadizele en in september 2000 met de overname van het kantoor Dewanckel in Moorslede.

Niet alleen bij KBC, maar ook in ons kantoor hebben we kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Alle courante en minder courante verzekeringen worden aangeboden : auto- en brandverzekeringen, gezinspolis, levensverzekeringen, beleggingsverzekeringen, maar daarnaast bieden wij ook verzekeringen op maat. Niet alleen voor particulieren, maar ook
voor KMO’s, landbouwers en bedrijven.

Wij zoeken voor u naar een juiste oplossing, bij u thuis of op kantoor. ‘s Avonds of overdag. U kiest wat u het beste schikt. Bovendien staan wij garant voor kwaliteit. U kunt erop rekenen dat verzekeringen dat u bij KBC afsluit goede polisvoorwaarden bevatten. Zo bent u er zeker van dat we uw schadgevallen vlot afhandelen.

Inderdaad: wij hebben het voor u!